Fiecare călătorie la volanul modelului Range Rover Sport este caracterizată de un grad ridicat de confort, siguranță, performanțe extraordinare şi o experienţă incitantă. Descoperă la BRIT Motor AG cel mai agil și dinamic Land Rover!

Dotările speciale incluse în ofertă: Suspensie pneumatică controlată electronic, Jante din aliaj 20", Faruri Xenon cu LED Signature, Oglinzi exterioare electrocromate ajustabile, încălzite, rabatabile electric prevăzute cu lumini de proximitate, Piele Oxford, Ecran de bord Virtual 12.3 inch TFT, Ecran tactil 10,2”, Sistem de navigaţie, Asistenta Parcare 360°, Sistem de monitorizare a condiției Soferului, Sistem monitorizare unghi mort cu Detectarea traficului spate, Limitator de viteză inteligent, Sistem de recunoaștere a semnelor de circulație și Sistem de monitorizare a traficului pentru mersul cu spatele.

  • 64.500 € + TVA.
    Oferta include Avantaj Client: 7.450 €

Pentru a vizualiza configuraţia completă click aici.

SUNĂ ACUM: 0733 733 316

Disclaimer
Oferta este supusă unor termene şi condiţii, în limita stocului disponibil. Maşina din imagine este cu titlu de prezentare.
BRIT Motor AG este operator de date cu caracter personal nr. 25460. BRIT Motor AG nu va vinde, închiria sau oferi sub orice formă altor părţi adresa de e-mail sau orice altă informaţie cu caracter personal.